Ladekastje verven!

DSC_2389

Dit keer ben ik wederom aan de slag gegaan met de Le Noir et Blanc verf van Karwei. De vorige keer is dit gewoon goed bevallen dus ik bedacht nog een ander object te verven.

Dit is een oud kastje van de Kwantum. Helaas heb ik geen foto’s van het proces want die foto’s zijn per ongeluk gewist :(.

DSC_2392

In ieder geval.. Het is best een leuk kastje maar ik was de kleur beu. Ik kocht bij de Karwei een tester potje in de kleur mat zwart.

IMG_3882

Na goed te hebben ontvet en te hebben opgeschuurd ben ik begonnen met verven. Dit viel vies tegen want de eerste laag dekte niet. Na drie (!) lagen dekte het eindelijk, maar was het nog lang niet perfect.

IMG_4108

Deze handvaten heb ik er af geschroefd voor een net resultaat, maar de helft van de schroeven waren bij voorbaat al kapot gedraaid… helaas.

IMG_4106

Om het kastje wat vrolijker te maken heb ik de ontzettend gave beeldjes erop gezet. Ze beelden de uitspraak ‘horen, zien en zwijgen’ uit. Ik kocht ze bij de Action voor nog geen euro per beeldje! Ook het teak houten plaatje waar ze op staan komt van de Action.

IMG_4104

Ik ben blij met het resultaat, hoewel het niet perfect is. Het viel me heel erg op dat de matte verf veel minder snel egaal wordt, wat wel jammer is. Maar ik vind deze look alsnog wel leuk!

IMG_4107

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s