Rudolph van Veen presenteert Rudolph’s Christmas!

IMG_4935

Vorige week ging ik naar de premiere editie van Rudolph van Veen zijn kerstshow in Tilburg. De kok die onder andere bekend is van RTL en 24Kitchen heeft nu een theatertour, om mensen te inspireren voor de leukste tijd van het jaar. Rudolph van Veen was onlangs op SBS6 te zien bij het programma Thuis Op Zondag. Toen hij vertelde over zijn kerstshow heb ik meteen geboekt!

Ik wist niet meteen wat ik moest verwachten bij een show gegeven door een kok in een theater. Er is ook niet erg veel over te vinden op internet. Wel kijk ik vaak naar 24Kitchen en vind ik Rudolph’s Bakery heel leuk.. Dus ik bedacht dat ik de plank hier moeilijk mis mee kon slaan..

Aangekomen in Tilburg was de sfeer meteen aangenaam. Je kon op de foto met een bord waarop Rudolph te zien was, en ook was het mogelijk om zijn kerstboek (gesigneerd en wel!) aan te kopen. Dit heb ik natuurlijk meteen gedaan :).

IMG_4930

Met ruim een halfuur van tevoren waren we precies op tijd om een boek te kopen, even rond te neuzen en een drankje te kopen. Daarna was het tijd om plaats te nemen in de zaal.

Ik had een eersterangs kaartje, dit kostte me €29,50. Het was een redelijk kleine theaterzaal, wat het wel intiem maakte. Vanaf de plaats waar wij zaten konden we alles super goed zien en ook ruiken (het rook allemaal zo lekker).

Het podium wad ingericht als gezellige huiskamer in de kerstsfeer. Het decor bestond uit een keuken met een kerstboom, en een eethoek. Het ‘raam’ van de keuken was een groot scherm, waarop we konden meekijken als er werd gekookt.

IMG_4898 IMG_4895

Tijdens de show vertelde Rudolph over zijn persoonlijke leven, zijn ervaringen met kerst en natuurlijk werd er constant gekookt. Bianca Janssen was er ook, zij hielp vooral mee met de kookdemo’s. Aan het begin had ik een beetje het gevoel dat ik op een afterparty van de huishoudbeurs was beland, maar ook voor mijn leeftijd was de show gewoon leuk. Het was heel grappig en ontzettend inspirerend voor de feestdagen.

Afwisselend aan de kook demo’s van Rudolph en Bianca werd er ook gezongen door Barbara Straathof. Dit maakte alles een heel gezellig geheel.

Zoals ik al zei heb ik ook Rudolph’s boek aangeschaft. Dit is net zoals het boek Rudolph’s Bakery een boek dat prachtig is vormgegeven met veel foto’s. Beide boeken hebben een zelfde soort vormgeving.
IMG_4932IMG_4929

Er staat voor ieder wat wils in. In de inhoudsopgave staan verschillende manieren waarop je het kerstdiner kan maken. Maar zoals ze in de show ook zeiden: Er staan ook leuke recepten in voor bijvoorbeeld je collega’s of als traktatie voor op school. Je kunt er dus jaren mee uit de voeten.

IMG_4937

Het boek heeft de was wel prijzig, namelijk €29,99. Net zo duur als Rudolph’s Bakery. Ik ben er wel heel blij mee, en wist van te voren al dat ik het wilde hebben. Als je ook naar deze show gaat, wees dan op tijd met het kopen van een boek, want bij ons waren ze allemaal uitverkocht na de show.

Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad tijdens deze show, en vind het samen met het boek echt een aanrader!

Liefs, Muriel.

Advertenties

One thought on “Rudolph van Veen presenteert Rudolph’s Christmas!

  1. Pingback: Life of Muriël in beeld | soapie-m

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s