Christmas fever en pinterest inspiratie

Het duurt nog iets langer dan een week voordat het weer december is. De laatste en ook meest leuke (voor mij dan) maand van het jaar. Gezelligheid, warmte en vooral veel eten staan hierbij centraal.

Hoewel mijn motivatie om de kerstspullen nu al van achter schot te trekken aanzienlijk laag is, gaat het in mijn hoofd al wel als een dolle te keer wanneer ik aan deze gezellige maand denk. Ik spendeer momenteel dus ook ieder vrij moment met het hysterisch scrollen door Pinterest, op zoek naar de beste ideeën voor een geslaagde kerst.

5144b0c8c102972e41bf2eec689aee50

Van mij hoeft het geen sinter- kerst- en nieuw ontploffing te worden in mijn woonkamer, maar ik vind het wel leuk om wat gezelligheid te creëren. Over een week of twee zal ik dus ook de kerstboom naar beneden halen, samen met wat lichtgevende takken en wat kerst kussens.

In het kookboek van Rudolph van Veen (Rudolph’s Christmas) heb ik al een aantal super leuke recepten gevonden die ik deze kerst ook zeker uit ga proberen. Ik vind het altijd zo jammer dat kerst maar twee dagen duurt, van mij mag het gerust een week duren!

d5eb07db25a71ae8f981561f5ea04820Wanneer je de kerst viert met kleine kinderen in de familie vind ik zoiets als dit echt super leuk, ondanks het misschien een beetje over the top is..

Wanneer je op Pinterest zoekt naar Christmas’ Eve en dat soort termen, zie je echt hele gezinnen in de zelfde pyjama outfit, nog net niet matchend met het behang op de achtergrond. Zo hoeft het van mij nou ook weer niet.

Ik vind het altijd leuk om creatief bezig te zijn dus Op Pinterest zoek ik ook vooral naar DIY’s:

Die Christmas Tags zijn als het goed is gewoon nog printbaar ook, super makkelijk! En die kleine huisjes vind ik echt te schattig voor woorden om aan je gasten te serveren tijdens de thee.

Ik ben nog druk bezig met het zoeken naar een leuke DIY, van mij hoeft het niet zo overdreven te zijn, maar ik houd wel van originele manieren van decoreren. (Dus niet iets wat je meteen in de winkel ook zou kunnen vinden).

Heb je nog leuke suggesties voor een DIY? Laat het dan achter in de comments! Wie weet doe ik er dan een artikel over 🙂 Natuurlijk mag het ook iets van eten zijn om te maken!

Liefs, Muriël.

Advertenties

4 thoughts on “Christmas fever en pinterest inspiratie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s