Fashionista Special: VLOGAZINE!

Ik lees eigenlijk nooit tijdschriften behalve wanneer ik op vakantie ga. Alleen toevallig zag ik dit Vlogazine voorbij komen en ik was super benieuwd!

IMG_5161

Ik heb hem van de week gekocht bij de Bruna, en hij kostte me €4,95. Dat vond ik best prijzig. Het magazine is kleiner dan de normale Fashionista, en het heeft een dunne kaft en nogal karige papierkwaliteit. De bladzijden doen me denken aan puzzelboekjes van vroeger (dus niet de gladde pagina’s die je gewend bent).

MAAR NU OVER NAAR DE INHOUD

De kaft trok al meteen mijn aandacht omdat ik het leuk vind om Youtubers te volgen, en ik geloof niet dat er veel magazines zoals deze te vinden zijn.

 

In het magazine worden een aantal bekende Nederlandse volgers geïnterviewd. Ze vertellen allemaal wat de bekendheid met hun leven heeft gedaan, en ook hoe ze de toekomst zien.

Verder staan er allemaal tips in hoe je het beste kunt vloggen. Er staan zelfs outfit- en- accessoire tips in. Ook staan er tips in voor inspiratie en van die standaard verhalen die je in ieder tijdschrift vindt.

IMG_5166

Al met al vind ik het vooral een leuke dosis leesvoer. Ik vind Diana ook een inspirerende vlogger, als zij er niet in had gestaan was mijn motivatie om dit te kopen wel aanzienlijk lager geweest..

Wie is jouw favoriete vlogger? Vertel het me in de comments! 🙂

Liefs,

Muriël

 

 

Advertenties

5 thoughts on “Fashionista Special: VLOGAZINE!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s