Happy 2016!

2016.jpg

Ik ben zelf niet zo van de goede voornemens, maar dit jaar ben ik echt begonnen als een control freak. Ik heb afgelopen maand een vakantie geboekt voor van de zomer. Daarvoor moet natuurlijk gespaard worden. Ook probeer ik zoals iedereen mijn leven weer wat te beteren in het nieuwe jaar! Dus daarvoor heb ik ook het nodige gepland.

GELDZAKEN OP ORDE

Aan het begin van januari ben ik gaan kijken wat ik dit jaar wil bereiken. Ik woon nu nog thuis maar wil al een hele tijd op mezelf. Ik heb uitgerekend hoeveel ik hier nog voor moet sparen. Ik heb hiervoor een aparte rekening geopend waardoor ik super makkelijk kan bijhouden of ik me aan mijn planning houd. Hetzelfde heb ik gedaan voor mijn vakantie. Ik heb hiervoor een planning gemaakt voor het komende halfjaar, zodat ik in juni genoeg geld heb om uitgebreid vakantie te vieren!

GET HEALTHY, GET FIT!

Lekker mainstream zo aan het begin van het jaar, maar voor mijn mentale en fysieke gezondheid kon ik ook wel een leuke planning maken! Ik kook altijd voor mijzelf, maar ben erachter gekomen dat ik totaal geen planning heb voor eten, ik eet gewoon als ik bijna omval of me verveel. Maar als ik me verveel en er is niks in huis, dan wacht ik gewoon tot ik bijna omval. Geen goede houding! Ik heb dus voor mezelf bedacht om nu wekelijks boodschappen te gaan doen, in plaats van wanneer het eten op is. Hierdoor is er altijd eten in huis en kan ik ook gewoon gezonde dingen eten. Als ik naar de winkel ging omdat ik afstierf van de trek kocht ik meestal gewoon een pizza en popcorn.

MY BIRTHDAY

Afgelopen maand ben ik ook jarig geweest. Ik heb het geluk dat ik rond de tijd van de BTW vrije dagen van de mediamarkt jarig ben, want dan kan ik ook voor dingen sparen. Ik heb na mijn verjaardag een nieuwe camera kunnen kopen. Een Canon G7X. Ik ben er echt super blij mee! Het is niet de bedoeling dat ik mezelf nu ga transformeren tot fotograaf, maar ik vond het wel leuk om mijn leven in HD te kunnen vastleggen.

Over mijn ‘gezonde’ planning en mijn nieuwe camera zal ik nog wat meer vertellen in aparte artikelen :).

Liefs,

Muriรซl

Advertenties

9 thoughts on “Happy 2016!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s