Mijn nieuwe camera

IMG_0020.jpgNa mijn verjaardag heb ik deze beauty gekocht: De Canon G7X. Ik moest er even voor sparen maar dan heb je ook wat.

SPECIFICATIES

Een van de redenen dat ik deze camera graag wilde, is dat hij klein is maar wel een grote sensor heeft. De meeste compact camera’s hebben een kleinere sensor. Dit zorgt ervoor dat ze moeite hebben met het vastleggen van schemerige omgevingen. Deze camera heeft een betere lichtsterkte en dan heb je ook niet zo snel last van ruis op je foto!

Verder vind ik het fijn dat hij een kantelbaar scherm heeft en Wi-Fi. Met het kantelbare scherm kun je gemakkelijk selfies maken en ervoor zorgen dat iedereen in beeld staat. Met de Wi-Fi kun je foto’s meteen op je telefoon bekijken. Nog een handig trucje: Je kan de camera ook op afstand bedienen met je telefoon. Ik heb nog een selfiestick waar ik mijn camera op kan zetten. Mijn telefoonscherm wordt dan het scherm van mijn camera en zo kan ik foto’s maken met mijn selfiestick!

Om mijn camera uit te proberen heb ik in een donkere omgeving foto’s gemaakt van mijn lieftallige kat Indy. Ik heb geen flits gebruikt en vind dat het best aardig is gelukt!

IMG_5485

IMG_5395

En overdag:

IMG_5487.JPG

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Liefs,

Muriël

Advertenties

5 thoughts on “Mijn nieuwe camera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s