Vakantiebestemming: Tamariu

tamariu

Dit jaar zou het vijfde jaar op rij worden zonder dat ik op vakantie ben gegaan. Omdat ik dat nogal overdreven vond heb ik beslist om dit jaar toch maar weer eens op vakantie te gaan!

Zoals je in de titel al kon zien ga ik dus naar Tamariu. Ik ga samen met een goede vriendin (Valerie) voor de vierde keer naar deze plek aan de Costa Brava.

Het is een klein dorpje, een uur van Barcelona. Het is heel sfeervol en gewoon leuk om een weekje te relaxen.

9913670084_1919155109_k

’s Avonds zijn er aan de boulevard kraampjes of je kunt dineren aan het water. Tamariu is ook omgeven met allerlei andere leuke dorpjes waar je naartoe kunt om bijvoorbeeld te shoppen of gewoon om de omgeving te zien.

Dit is bijvoorbeeld Peratallada (spreek uit: Peratajada :D). Hier heb ik een keer suuuuuper lekker gegeten, en het was echt mega sfeervol. Sinds de laatste keer dat ik hier was heb ik ook tegen mezelf gezegd dat ik nog eens terug MOET!

41350_1443528286282_6489703_n

Wanneer ik in Tamariu ben, ga ik waarschijnlijk niet al te veel uitvoeren. Ik ga lekker op het strand liggen, boekjes lezen en snorkelen.

maxresdefault

We verblijven op Camping Tamariu, de enige camping in dit dorpje. Deze camping is echt bizar goedkoop, en daarom is het ook prima te doen als je niet al te veel geld kunt uitgeven. We hebben een chalet gehuurd voor twee personen. Voorheen hebben we altijd gekampeerd of in een caravan verbleven, maar dat zijn we een beetje beu.

Ik ben benieuwd of jullie ook op vakantie gaan, en zo ja; waarheen?

Liefs,

Muriël

Advertenties

3 thoughts on “Vakantiebestemming: Tamariu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s