Update: Getting fit.. Getting fat?!

summer-fat

Hoi allemaal,

Ik heb een hele tijd niets gepost. Ik kan nu wel allemaal gaan uitleggen waarom dat is, en allerlei excuses gaan vertellen, maar ik denk dat het vooral boeiend is om te weten wat de echte reden is.

Ten eerste heb ik het druk gehad, maar dat heb ik het altijd wel. De voornaamste reden dat ik de laatste tijd niets heb gepost is omdat niet alles verloopt zoals ik het wil.

GETTING FIT.. HOE GING HET?

In januari heb ik heel enthousiast gepost dat ik ging hardlopen met Evy Gruyaert. Ik heb ongeveer twee weken hardgelopen, gesport en super healthy gegeten. Ik voelde me zoveel beter! Ik had veel meer energie en ik kreeg zelfs de vraag of ik misschien was afgevallen. Dat was ook zo. Ik was ongeveer drie kilo kwijtgeraakt. Alleen het eetschema dat ik had, kostte 50 euro per week, en dat werd me gewoon te duur. Dus ik raakte weer in mijn oude eating habits. Dat was gewoon even goedkoper. Ik ben ook gestopt met hardlopen, want dat kostte me gewoon te veel energie en tijd. Dan zou ik 5x sporten per week. Aangezien ik zes dagen per week stage loop/naar school ga/werk had ik daar geen energie voor. Ik bleef wel sporten. Ik sport nog steeds iedere dinsdag en donderdag. Maar dat geeft ook niet het gewenste resultaat.

Ze zeggen dat je minstens 3x per week moet sporten om resultaat te zien. Een aantal weken heb ik dus ook wat vaker gesport, maar daar tegenover sommige weken ook helemaal niet of maar één keer.

Nu nadert mijn vakantie al wel, nog 55 dagen!! Yay! Maar ik voel me nog steeds niet tevreden.

TEVREDENHEID

De meeste mensen zijn echt nooit tevreden met wat ze hebben. Daar heb ik zelf ook gewoon last van. Ik bedoel; ik moet ook gewoon eens denken aan wat ik wel heb! Ik ben gezond, ik heb geen afwijkingen en ik zie er gewoon goed uit! Dus waar doe ik dan zo moeilijk om?

Misschien heeft het ook gewoon te maken met de media. Ik zit persoonlijk een relatief groot gedeelte van mijn dag op internet te kijken (Pinterest, Instagram). Maar dat is geen realiteit. Als ik kijk naar de mensen om me heen zie ik dat ook wel. Ik vind het gewoon leuk om nieuwe trends te ontdekken en het zelf ook uit te proberen. En wanneer ik dan meisjes op Pinterest zie die er perfect uitzien denk ik: ik ben een trol.

NIEUWE RONDES, NIEUWE KANSEN?

Natuurlijk was het niet alleen maar negativiteit de laatste paar maanden. Ik ben ook realistisch tegen mezelf geweest. Ik probeer mezelf te accepteren, en er ook niet te veel op te letten. Ik houd me vooral bezig met allerlei dingen die ik wél leuk vind, en waar ik blij van word.

Ik heb dan ook een aantal nieuwe producten aangeschaft, die ik graag wil reviewen! En ik miste het ook wel om iets te posten op deze blog.

Ik denk dat veel beginnende bloggers op het gegeven moment tegen zo’n punt aanlopen dat alles toch niet zo perfect loopt als ze willen dat hun blog is. Op dat punt kun je kiezen om ermee te stoppen, maar dat vond ik zonde. Ik wil al heel lang een blog en ik denk dat het ook gewoon goed is om niet alleen maar goede dingen te laten zien.

PS: Wat vinden jullie ervan als ik mijn vakantie in Tamariu ga delen via deze blog, met bijvoorbeeld vloggen?

Liefs,

Muriël

 

Advertenties

One thought on “Update: Getting fit.. Getting fat?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s